Nimic in coș

Vezi ce e nou

Daruri de sarbatori - cadouri de Florii
pe 30 iulie 2023
  • #Ocazii speciale


Duminica dinainte de Sfintele Sarbatori de Pasti, sarbatorim Floriile si pe toti cei dragi cu nume de floare: Floarea, Florentina, Camelia, Lacramioara, Florin, Crin, Crina, Violeta, Narcisa si multi altii. Fiind o sarbatoare a florilor, bineinteles ca ne gandim sa oferim un manuchi de flori. Dar barbatilor ce am putea sa le oferim?

Ne-am gandit sa facem un ghid cu idei de cadouri de Florii atat pentru femei, cat si pentru barbati ce poarta nume de flori., cadouri si mesaje perfecte pentru onomastica lor. Puterea unui cadou bine ales este magnifica iar la noi o sa gasesti o sumedenie de cadouri.

Cadouri pentru barbati


Probabil ca prima varianta care iti vine in minte este un vin sau un accesoriu pentru bautura. Noi recomandam sa oferi un vin cu o nota aparte, respectiv cu o eticheta personalizata. Poti alege unul din vinurile noastre de la Budureasca demisec in varianta de vin alb, rose sau rosu. Decantoarele de vin, suporturile pentru sticle de vin sau un set de sah cu accesorii pot sa completeze usor un cadou pentru onomastica numelui. Pot trage un ochi aici.

Canile sunt la mare cautare si nu doar pentru ca sunt un obiect din care sa savureze cafeaua sau ceaiul, ci pentru ca pot avea un loc aparte pe raftul din bucatarie sau in colectia personala. Cadourile nu ar trebui sa fie doar serioase. Cand ocazia, relatia sau personalitatea unui om iti permite acest lucru, alege cu toata inima o cana cu un mesaj haios. Aceste cadouri au puterea de a starni zambete si raman mai usor intiparite in inima si memoria cuiva.

Cu o bratara din piele naturala cu nume sau un mesaj personal poti obtine un cadou care nu va putea fi uitat asa usor si poate deveni unul din cadourile de suflet al celui care o poarta.

Și dacă este primăvară, este vremea grătarelor. De ziua numelui este greu de crezut că cel ce sărbătorește Floriile nu se gândește la o scrumbie pe grătar. Doar e dezlegare! Si daca nu ai acces la un gratar adevarat, profita de unul in miniatura, asa ca sa ii faci pofta! Pliabil si usor de folosit poate fi luat oriunde.  

Cadouri pentru barbati si femei de Florii

Indiferent de sex, va aprecia un articol care sa ii infrumuseteze casa. Un pahar de vin cu susul in jos va fi un obiect care sigur ar putea atrage priviri intrebatoare iar alaturi pune si un vin spumant cu eticheta personalizata. Acum ai un cadou perfect, fara prea multe batai de cap!



Cadouri pentru femei cu nume de Florii


Odata cu venirea primaverii poti imortaliza multe momente magice ce vor deveni pe viitor frumoase amintiri. Ce cadou poti oferi din momentele magice ale primaverii? Magnetii si globurile de birou personalizate poti fi cadouri deosebite, ce aduc primavara in casele si in sufletul fiecarei femei.

Pentru ca doamnelor si domnisoarelor le plac sa fie rasfatate si indulcite, cu o ciocolata sau o cutie de trufe le vei fura cu siguranta un zambet. Daca te-ai gandit sa le oferi un obiect de decor pentru casa, pernele personalizate sunt perfecte pentru a fi daruite cadou. Modele florale sunt la mare cautare pentru ca dau o nota proaspata camerei.

Si nu uita daca nu poti ajunge la ei, te ajutam sa le trimiti un cadou de la distanta. Plaseaza comanda la noi pe site pentru un cadou perfect si noi il vom trimite fix la adresa lor, trimisa de tine. Daruieste zambete si adu-le aminte ca ii iubesti, ca te gandesti la ei, ca sunt importanti pentru tine, ca vrei sa-i faci sa zambeasca, ii vrei sanatosi si alaturi de cei dragi.










Ce se mai cumpără...