☀️ 🌸 Tu ai pregătit cadourile de Paște? ➡️ Profită de reducerile de 50%. 🤩🐰

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri Save the date
pe 1 mai 2023
  • #Ocazii speciale


Vrei sa ii anunti pe cunoscuti de fericitul eveniment? Invitatia este elementul care contribuie la crearea primei impresii pe care o au prietenii si familia despre evenimentul tau, aceasta devenind o semnatura artistica a cuplului.

Save the date intr-un mod original

Alege sa oferi cele mai originale invitatii prin intermediul cadourilor noastre. Cardurile sau felicitarile cu design specific acestui eveniment au un plus fata de cele clasice, pot fi foarte usor personalizate cu detaliile evenimentului si au aceea nota de originalitate pentru fiecare cuplu in parte.

In locul clasicei invitatii, ii poti surprinde cu una aparte, oferindu-le o invitatie dulce. O tableta de ciocolata personalizata cu toate detaliile evenimentului, vor indulci si bucura pe fiecare in parte. Un cadou la fel de apreciat, este magnetul de frigider sau fotografiile create la un alt nivel. Poti alege din cele clasice sau cu o perspectiva comica, fii sigur ca invitatii vor fi surprinsi de toate modelele!

Ne-am gandit si la invitatiile pentru cei apropiati iar sticlele de vin personalizate sunt alegerea cea mai inspirata. Nu este vorba de o sticla de vin clasica, ar fi prea banal! Ne-am gandit la o invitatie dea dreptul aratoasa si numai buna de consumat in cinstea evenimentului!


Marturiile la mare cautare

Marturiile de nunta trebuie sa-i reprezinte pe proaspeti miri. Daca vrei sa-i intampini pe cei prezenti la nunta ta cu marturii originale ai cateva posibilitati iesite din anonimat. Semnele de carte pot fi mici cadouri care sa impresioneze pe invitati nu doar prin simplul fapt ca inspira la citit dar si prin design-ul creat ce imbina iubirea a doi oameni cu mesaje dragi, numai bune de pastrat printre pagini, unde povestile prind viata.

Magnetii sau pozele cu modele elegante pot ramane o amintire numai buna de pus pe frigider sau de pastrat in albumul foto. Avem modele cu produse exclusiviste cum sunt mini-ciocolatele, vinurile spumante, bere si desfacatoare, marturii care vor impresiona fiecare invitat in parte.


Cele mai inedite cereri si cadouri pentru nasi!

Nasii au un rol foarte important pentru nuntasi, de aceea cadoul oferit trebuie sa fie unul cu adevarat deosebit. Creaza un cadou complet alegand din cutiile cu trufe special create pentru ei, placi de ardezie, cutii de vin gravate si vinuri personalizate, cutii de lemn cadou gravate sau suporturi pentru pahare.

Suntem aici sa iti oferim asistenta in alegerea celor mai bune cadouri pentru nunta ta astfel tu si cei prezenti sa va bucurati din plin de acest eveniment unic.





Ce se mai cumpără...