Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri personalizate premium
pe 4 ianuarie 2022
  • #Idei de Cadouri

Atunci cand ne dorim sa impresionam o persoana draga prin intermediul cadoului pe care-l oferim, ne gandim si la acele cadouri luxuriante care in general starnesc o reactie aparte de incantare din partea persoanelor care apreciaza calitatea produselor si extravaganta acestora.

 

Am pregatit mai jos cateva idei de cadouri care au starnit valuri de apreciere de-a lungul timpului si ocupa in continuare un loc de cinste in gama de produse premium.

 

CADOURI PREMIUM PENTRU EA

 

Cana placata cu aur. Special pentru ea, fie mama, colega, nasa, profesoara sau prietena cea mai buna, cana placata cu aur este un cadou luxuriant foarte util. Cana este facuta din ceramica fina, foarte placuta la atingere, iar toarta si buza canii sunt placate cu aur de 18k. Cana placata cu aur se gaseste in varianta mica sau mai mare, cu un design in ton cu produsul, putand fi personalizata cu un mesaj sau numele persoanei. Un cadou luxuriant care va fi apreciat la adevarata sa valoare.



 

Trandafirul placat cu aur.  Un cadou inedit care exprima din suflet dragostea, aprecierea si daruirea pentru persoana iubita. Un cadou memorabil care va deveni un obiect de colectie in caminul vostru, va transmite povestea iubirii voastre din generatie in generatie si va starni zambete ghiduse cu fiecare ocazie speciala. Iti recomandam alaturi de trandafir si o felicitare premium personalizata special pentru ea, care completeaza idilic acest cadou cu totul deosebit. 




CADOURI PREMIUM PENTRU EL

 

Pentru nas, sot, coleg, seful de la birou, tatal sau orice personaj masculin din anturajul tau, cadourile luxuriante aduc o nota de eleganta deosebita si apreciere fata de persoana celebrata.

 

Sticla de buzunar imbracata in piele

Un cadou premium special conceput pentru adevaratii gentlemeni, domnii care apreciaza bauturile tari, de colectie dar si spiritul aventurier.  Sticla de buzunar imbracata in piele este disponibila intr-o multitudine de design-uri pentru toate gusturile, iar unicitatea produsului este data de faptul ca poate fi gravat cu un mesaj aparte, numele sau initialele persoanei careia o daruiesti, aceasta nota personala fiind extrem de apreciata de catre domni.




Decantor de lux diamant si decantor glob cu 2 pahare

Daca doresti sa daruiesti un cadou sofisticat, cu stil, acest decantor isi arata maestria prin simpla forma a celei mai pretioase pietre din lume. Acest set de decantor, insotit de cele doua pahare diamant, se imbina perfect in cadrele festive de petrecere si pastreaza rafinamentul fiecarei ocazii.


 

Seturi sticle pentru tuica

Pentru iubitorii de tarie poti oferi in dar o sticla deosebita in forma de ciorchine de struguri si doua paharele unice, fiecare cu struguri in interior. Se poate folosi la mesele festive pentru a servi palinca sau bauturile foarte tari. Un cadou inedit pentru persoane care apreciaza calitatea si unicitatea produselor premium.





Set accesorii pentru vin este un cadou elegant cu 5 accesorii din metal este un cadou inspirat pentru iubitorii de vin si nu numai. Este un produs care transmite o nota de eleganta aparte, un obiect decorativ care merita pastrat langa cele mai rafinate vinuri. Vrei sa intri la un joc? Setul de carti de joc aurite sunt rezistente la apa si amprente, aceste carti de joc sunt varianta de lux a cartilor de joc. Pachetul de carti este intr-o cutie eleganta din lemn, iar cartonasul de deasupra este o bacnota de 100 de dolari. Pentru pasionatii de jocuri de societate care se aduna frecvent la mese intinse cu prietenii, este un cadou deosebit.



Ce se mai cumpără...