Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri personalizate cu fotografii
pe 2 mai 2022
  • #Idei de Cadouri

Avem sute si mii de poze in telefon, pe calculator sau stocate pe diverse dispozitive. Facem poze la cafeaua de dimineata, copilului in fiecare ipostaza amuzanta sau unui apus idilic bun de postat pe retelele de socializare. Si sa nu uitam de sutele de poze din vacanta de vara, weekend breack-uri sau revederi cu prietenii, devenind, fara sa vrem, colectionari de fotografii in serie.

 

E momentul sa reinvii amintirile minunate care stau ascunse prin diverse dispozitive si sa faci loc unor noi experiente. Ne-am gandit la produsele cu colaje de fotografii atat ca obiecte indispensabile pentu fiecare dintre noi, cat si transformate in cadouri surprinzatoare pentru cei dragi. Un cadou cu momentele memorabile impreuna este cel mai valoros pentru prieteni, parinti, bunici sau persoanele dragi noua.

 

Am pregatit cateva dintre produsele noastre preferate care sunt adevarate comori de amintiri.

 

Cutii cu amintiri. Am creat cele mai frumoase si inedite cutii cu amintiri pentru fotografiile tale preferate, disponibile intr-o varietate de modele: de vacanta, smiley face, casatorie, botez sau inimioare, fiind mai mult decat un mini-album foto, ci mai degraba mici comori pretioase. Cutiile cu amintiri sunt un produs exclusiv marca StarGift, un produs inovativ personalizabil online cu posibilitatea ca la fiecare fotografie incarcata sa schimbi culoarea fundalului, sa scrii un mesaj sau sa incarci emoticoane simpatice. Indiferent catre cine se va indrepta acest cadou, efectul va fi mai mult decat o cutie cu amintiri, cutiuta va transmite emotie si zambete. In plus, la fiecare cutie de amintiri comandata, vei primi un voucher de 20% reducere la urmatoarea comanda plasata la noi pe site. Asa poti aduna cate cutiute cu amintiri doresti cu toate vacantele sau evenimentele voastre memorabile. Cutiile cu amintiri sunt un super cadou pentru parinti sau bunici cu momente suprinse impreuna.





Poze in toate dimensiunile si formatele, adunate in cutia cu momente speciale, o cutie cu un design modern si atragator ce poate ascunde super amintiri impreuna. Alege cele mai cool fotografii si le poti printa la o calitate inalta pe hartie fotografica polaroid sau laser. Poti opta pentru diverse seturi sau colaje. Cutia cu momente speciale poate aduna pana la 32 de poze cu format maxim 10x15.





In plus, daca vrei sa decorezi casa intr-un mod inedit, alege cele mai tari fotografii printate si aranjeaza-le pe acest fir metalic de agatat 8 poze. Iti dam un pont: poti alege 16 fotografii  si sa le prinzi cu magnet spate in spate ca se ai la vedere cat mai multe amintiri si sa le poti privi din orice colt al camerei.



 

Magnetizeaza amintirile! Cele mai traznite sau memorabile poze merita sa fie puse la loc de cinste, si unde altundeva decat pe frigider sau panoul magnetic din casa sau birou? Avem cele mai ingenioase modele de magneti, fie individuali sau la seturi, poti crea colaje de fotografii si poti insera mesaje dragute sau emoticoane. Este cel mai simplu, rapid si ingenios mod de a magnetiza amintirile! Iti oferim si un pont: foloseste-te de pozele din copilarie sau cele mai traznite momente cu prietenii, reactiile vor fi pe masura!




Cana cu 18 poze. Cana este cel mai folosit obiect in decursul unei zile. Cand sorbim cafea sau ceai, ne permitem un moment infim de relaxare. Ne-am gandit ca acel moment sa fie trait cu maxima intensitate si sa ne deconecteze de la agitatia zilnica. Cana cu 18 poze este poate cel mai apreciat produs StarGift, nu doar pentru un design impecabil si calitatea sa, cat mai ales pentru emotia transmisa prin atatea amintiri si emotii atent selectate si adunate pe o cana memorabila.




Amintiri de pus in rama. Pentru ca cele mai frumoase experiente merita puse la loc de cinste in casa, sa-ti aduca zambet pe buze atunci cand ai cea mai mare nevoie, am creat cele mai cool modele de tablouri care pot insuma amintiri si crea povesti fara sfarsit. Toate modele de tablouri colaje le poti gasi aici


Avantajul tablourilor si cadourilor in colaje de poze este ca ai un control complet asupra rezultatului final: poti aranja fotografiile cum vrei tu si sa previzualizezi instant produsul final.  Sunt cadouri de exceptie care transmite emotie, entuziasm, iubire si multe, multe amintiri.









Ce se mai cumpără...