Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru profesori
pe 23 iunie 2022
  • #Idei de Cadouri

Mii si mii de copii sunt asteptati zi de zi cu bratele deschise de cei care le calauzesc pasii spre cunoastere si invatare. Scoala e a doua lor casa, iar profesorii, fie educatori, invatatori sau diriginti, sunt poate parintii lor din umbra.

Pentru efortul, dragostea si dedicarea lor, ne-am gandit la cele mai dragute si de suflet idei de cadouri personalizate pentru profesori, educatori sau invatatori, care le-ar aduce cu siguranta zambetul pe buze si astfel, ar sti cat de mult sunt apreciati. Chiar daca aprecierea le-o aratam de obicei la inceput de an sau cu ocazia sarbatorilor, un cadou simbolic supriza atunci cand e cel mai putin asteptat, va fi cu siguranta memorabil pentru profesorii dragi noua. Am pregatit o selectie cu cele mai frumoase si inspirate idei de cadouri pentru profesori care au adus sute de zambete pe chipul lor.

NOTEBOOK PERSONALIZAT

Un cadou nu doar util, dar care poate sa-i aminteasca unui profesor zi de zi cat este de apreciat, este notebook-ul personalizat. Cu nume sau citate motivationale, sau chiar un mesaj de multumire, notebook-ul personalizat ii va aduce un zambet pe buze atunci cand are cea mai mare nevoie.


TABLOUL STEAUA RECUNOSTINTEI

Unul dintre cele mai apreciate cadouri pentru profesori, invatatori, diriginti sau educatori, este tabloul steaua recunostintei, un cadou premium care ramane in amintirea lor ca semn de apreciere si recunostinta. Este un cadou ideal pentru a marca un moment sau eveniment special de la scoala, un cadou memorabil peste care trecerea timpului doar va confirma valoarea si satisfactia meseriei de profesor.   

                                

CUTII DE VIN GRAVATE SI VIN PERSONALIZAT

De multe ori poate fi complicat sa faci un cadou pentru domnii profesori, directori sau diriginti, pana cand gasesti cadoul perfect. O cutie de vin gravata cu nume si/sau un mesaj personalizat de multumire sau apreciere ar putea fi unul din cadourile perfecte. Cutiile de vin gravate sunt un cadou premium care cu siguranta vor ramane in amintirea domnilor profesori. Poti alege sa completezi cutia de lemn gravata cu un vin din colectia noastra cu eticheta personalizabila. Gasesti aici cele mai inspirate vinuri personalizate pentru profesori.

                                   

CANI PERSONALIZATE CU MESAJ

Cu totii avem nevoie de o pauza de cafea, dar pauzele dintre ore sunt ca o gura de oxigen pentru profesori, cand pot savura o cafea buna dintr-o cana conceputa special pentru ei. Canile personalizate sunt in topul celor cele mai utile si apreciate cadouri, iar pentru profesori am pregatit o colectie speciala, cum ar fi cana pentru profesorul de chimie sau cana pentru cel mai bun profesor. Toate modelele de cani pentru profesori le gasesti aiciPentru ocazii speciale, cand doresti cu adevarat sa surprinzi poate cea mai buna profesoara sau diriginta cu un cadou premium, cu siguranta canile placate cu aur personalizate cu nume sau mesaje speciale sunt un cadou memorabil.


CADOURI SIMBOLICE DE APRECIERE

Din cand in cand ne dorim sa aducem un zambet pe chipul profesorilor, asa ca am conceput cadouri utile, dar cu impact emotional, cadouri care pot fi oferite oricand si fara motiv, in semn de apreciere pentru cei calauzesc pasii copiilor zi de zi. 

                         . 

     

  • Semne de carte cu fotografii si text. Ofera un semn de carte personalizat cu un mesaj scris din suflet si fotografii cu clasa din anii precedenti, sau fotografii cu materia pe care o preda. Semnul de carte nu va mai fi unul banal, ci memoria tuturor eforturilor si micilor bucurii ca urmare a muncii pe care o depun profesorii dragi noua.


Cadourile personalizate nu sunt simple cadouri, sunt adevarate opere de arta, migalite cu drag in atelierul StarGift pentru a transmite emotie si zambete, pentru a crea amintiri si prietenii. Suntem incantati sa faurim impreuna cele mai inspirate cadouri pentru profesorii dragi voua.

Ce se mai cumpără...