Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru pensionare
pe 6 mai 2022
  • #Idei de Cadouri

Momentul pensionarii reprezinta un nou inceput in viata unei persoane, o perioada mult asteptata, fara grija ceasului desteptator, fara stres si graba, dar in acelasi timp fara compania colegilor preferati.

 

Indiferent despre cine este vorba, fie ca iti este parinte, bunic, coleg sau persoana apropiata, aici gasesti cadouri care sa le aminteasca celor dragi cat sunt de apreciati si ce capitolul frumos urmeaza sa inceapa. Cadourile noastre personalizate sunt special create pentru a exprima emotia si recunostinta pentru dedicarea de care au dat dovada in toti acesti ani, la locul de munca sau in viata de familie.

 

“CUI II PASA, M-AM PENSIONAT”

Daca pana acum ceasul era inamicul de dimineata, acum ii va fi cel mai bun prieten, pentru ca ii va aminti in fiecare zi cat de bine este sa te trezesti fara graba si fara griji. Motto-ul veteranilor este “cui ii pasa, m-am pensionat!”. Cel mai ingenios cadou de pensionare este ceasul, ofera-i timpul inapoi si ii vei trezi un zambet pe buze nu doar cu ocazia daruirii, ci zi de zi.




“STEAUA RECUNOSTINTEI” si mesajele deosebite la pensionare

A fost alaturi de companie zi de zi, luna de luna, an de an. Devotat, implicat, prieten drag si om cu suflet. Este important ca devotamentul de care a dat dovada la locul de munca sa fie apreciat de cei care i-au fost alaturi atatia ani si sa primeasca toate laudele pentru dedicarea, implicarea si colegialitatea de care a dat dovada. Printre cele mai apreciate cadouri memorabile cu ocazia pensionarii este tabloul “Steaua Recunostintei”, un cadou care insumeaza toate aprecierea unui intreg colectiv de colegi si, mai presus, prieteni.



“STIREA ZILEI, S-A PENSIONAT”

De multe ori pensionarea este perceputa ca un moment sobru, plin de incarcatura emotionala. Ne dorim sa schimbam acest lucru, sa aducem un plus de bucurie, emotie si amuzament pentru un moment pe atat de important, pe atat de fericit. Ce cadou mai pretios poate fi oferit de nepoti, copii sau prieteni apropiati cu ocazia pensionarii, decat un super tablou in care pensionarul este eroul zilei? Cu siguranta va starni rasete, zambete si amintiri cat pentru o viata. Mama, tata, bunica sau bunic, merita sa fie eroul zilei macar pentru o data in viata!



“GOODBYE TENSION, CHEERS TO PENSION”

Pensionarea e un moment de petrecere, o masa in familie cu tort, prieteni si bautura e un must, iar noi avem cele mai ingenioase ingrediente. Vinul personalizat este un produs de top conceput special cu ocazia pensionarii si este un cadou ideal pentru a marca acest moment fastuos.  Vinul il poti oferi alaturi de o cutie de vin din lemn gravata cu un mesaj drag sau haios. Ce ai spune de “Pensia este momentul cand schimbi seful, de la cel care te-a angajat, la cel care te-a luat de sot?


 

“CERTIFICAT DE EXCELENTA” IN PENSIONARE si programul il faci singur

Cu totii avem acel coleg dedicat care ne-a insuflat pasiunea pentru lucrul bine facut. Cand se apropie momentul pensionarii, e important sa stie cati oameni a inspirat in bine. Rama foto “certificat de excelenta” ii va arata aprecierea pentru toata dedicarea lui si ii va tine vie amintirea si recunostinta celor carora le-a indrumat pasii. Savureaza zi de zi placerea pensionarii. Daca stam sa ne gandim bine, la pensionare se prea poate sa avem destul de mult timp liber la dispozitie. Pentru cei ce vor sa isi organizeze timpul mai bine, recomandam sa isi savureze in fiecare zi cafeaua din cana cu design special pentru pensionare, din fotoliul comod, citind o carte si facandu-si planurile pentru intreaga saptamana. Enjoy your retirement!



“PRESCRIPTIE MEDICALA PENTRU PENSIONARI”

Pentru o pensionare infloritoare si fara griji recomandam o sticla de buzunar premium pentru gentlemeni adevarati, iubitori de aventura dar si cu stil, care pot din cand in cand sa mai “ciupeasca” din taria preferata. Sau daca nu este iubitor de tarie, dar totusi se bucura de micile placeri ale vietii, ii recomandam o prescriptie medicala cu o bere sau mai multe pentru lipsa cronica de activitate.



Si daca mai doriti inspiratie pentru cele mai ingenioase cadouri de pensionare, le gasiti pe toate aici.


 

 

 

Ce se mai cumpără...