Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru el
pe 31 mai 2022
  • #Idei de Cadouri

Unele dintre cele mai elegante cadouri sunt, de obicei, cele din piele. Acestea confera de fiecare data o nota de eleganta si rafinament celui care le foloseste si cu siguranta vor fi apreciate de catre toti cei din jur, mai ales cand acestea sunt realizate manual la noi in tara. Calitatea, longevitatea si confortul pe care il confera aceste produse sunt doar cateva aspecte care te pot convinge sa le faci cadou cuiva drag!

Iata top 3 cadouri premium, din piele naturala:

1.     Agenda din piele

O agenda poate fi cadoul perfect, fie ca activeaza in domeniul afacerilor, fie ca este profesor sau doctor. In vremuri in care totul in jurul nostru este digitalizat, agenda noastra premium din piele naturala reprezinta cadoul ideal pentru cele mai rafinate gusturi. Este un cadou unic, mai ales pentru pasionatii de scris sau pentru cei care inca prefera sa isi ia notite in stilul clasic. Aspectul sau vintage si forma clasica ii confera o nota de eleganta celui care o foloseste, iar cu ajutorul paginilor usor ingalbenite, agenda devine unica si cu siguranta va crea cele mai puternice emotii celui caruia ii va fi oferita, fie daca o personalizezi cu numele sau initiala acestuia, fie daca optezi pentru unul dintre modelele noastre originale.

2.     Portofelul din piele

Portofelul este un accesoriu pe care orice barbat ar trebui sa il poarte. Insa, mai stim si faptul ca acesta nu trebuie sa ocupe foarte mult spatiu in buzunarul sau. Astfel, cu cat este mai mic, cu atat mai bine. De aceea, iti recomandam portofelul nostru premium, perfect pentru carduri, pentru permisul de conducere, pentru buletin si in special pentru talonul masinii care ar trebui sa fie in permanenta la purtator. Este confectionat manual, din piele naturala, iar aspectul sau vintage il face unic si elegant. Il poti personaliza cu numele si cu initialele norocosului si fii sigur ca o sa il poarte pentru mult timp de acum incolo!

3.     Sticla de buzunar din piele

Sticla de buzunar din piele poate fi unul dintre cele mai originale cadouri oferite unui barbat, mai ales daca acesta este un mare iubitor de bauturi tari. Fie ca este iubitul, tatal, bunicul sau un bun prieten, acesta merita sa isi savureze bauturile preferate intr-un mod inedit, atat la temperaturi ridicate, cat si in cele mai reci locuri. Mai mult, sticla noastra de buzunar nu are dimesniuni foarte mari, acest lucru fiind un plus in ceea ce priveste locul in care acesta poate fi asezata, in orice buzunar. Iti garantam ca acest cadou va fi foarte apreciat atat de catre acesta, cat si de toti cei din jur!

Exista numeroase motive pentru care iti recomandam sa optezi pentru produsele din piele naturala, mai ales din simplul fapt ca sunt eco-friendly! Daca vrei sa surprinzi o persoana speciala cu un cadou la fel de special, atunci fii sigur ca unul dintre cele 3 produse prezentate mai sus nu va da gres.

4.     Bratara din piele

Bratarile au devenit accesoriul momentului datorita versatilitatii de care dau dovada. Fie ca mergi la o intalnire de afaceri sau la o iesire cu amici, bratara se poate integra in orice tinuta cu o foarte mare usurinta. Astfel, cadou ideal pentru un pasionat de accesorii, dar in special de bratari sunt bratarile noastre din piele, care se pot personaliza cu numele sau cu initiale. Contureaza-i o amintire perfecta si de neuitat, care poate fi purtata atat la mana, cat si in gand in fiecare zi. Cu siguranta va fi un cadou emotionant si foarte apreciat!


Fun fact: Cum se personalizeaza?

Produsele din piele naturala se graveaza cu ajutorul unui laser, devenind astfel produse unicat cu ajutorul personalizarii facute chiar de tine.  

Ce se mai cumpără...