Profită de reducerile acestei săptămâni! Ultimele zile! 🎉😎

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de sfarsit de an – Absolvire
pe 5 mai 2021
  • #Ocazii speciale


Sfarsitul unui an scolar reprezinta mereu un motiv de bucurie pentru elevi, mai ales dupa un an greu in care au depus foarte mult efort in obtinerea celor mai bune note. Sfarsitul unui an scolar poate reprezenta terminarea unui alt capitol din viata tuturor elevilor sau noi inceputuri. Atat elevii, cat si profesorii merita sa le aratam aprecierea si multumirea noastra cu ocazia absolvirii.

Poti marca acest moment important al elevilor cat si al profesorilor cu un cadou personalizat conceput special pentru absolvire sau sfarsit de an scolar, un cadou care transmite emotie si va deveni memorabil mai ales daca este personalizat cu cele mai frumoase poze sau amintiri din timpul anului scolar.

Cadouri pentru profesori de sfarsit de an scolar

Tabloul nostru unic, marca StarGift, Steaua Recunostintei este cadou perfect cand vine vorba de a manifesta recunostinta si aprecierea pentru cei care au avut un impact semnificativ in viata elevului, fiind unul dintre cele mai apreciate cadouri oferite profesorilor. Le poti arata recunostinta cu ajutorul acestui tablou tuturor profesorilor care i-au ajutat pe elevi sa isi formeze un viitor de succes. Tabloul va ramane la loc de cinste nu numai in casa, dar si in inima profesorului, profesoarei sau dirigintilor.

Un cadou care reuseste sa impresioneze de fiecare data este un cadou dulce, cu atat mai mult cand este personalizat cu un mesaj special conceput pentru profesori sau profesoare. Cutiile de bomboane cat si cutiile de trufe le vor delecta simturile fiind produse premium exclusiv marca StarGift, iar ambalajul va starni zambete si recunostinta pe chipul profesorilor sau profesoarelor. Daca vrei un cadou simbolic dar de impact, tabletele de ciocolata personalizate sunt ideale cand vine vorba de a le arata recunostinta pe care le-o porti sau mai ales cand vine vorba de completarea cadoului perfect pentru profesori cu ocazia absolvirii.

Cutia de vin gravata cu nume si/sau un mesaj personalizat de multumire sau apreciere ar putea fi unul din cadourile ideale pentru profesor sau diriginte. Cutiile de vin gravate sunt un cadou premium care cu siguranta vor ramane in amintirea domnilor profesori. Mai mult, poti alege sa completezi cutia de lemn gravata si cu un vin personalizat, pentru a oferi un cadou complet si unic.  

Fie ca este invatatoare, diriginta sau profesor, notebook-ul este un obiect necesar si util. Puteti opta pentru notebook-urile noastre personalizate, in cazul in care doresti ca notitele profesorului sa devina cu totul speciale. Daca iti doresti un cadou premium, iti recomandam agenda din piele.  Aspectul sau vintage si forma clasica ii confera o nota de eleganta celui care o foloseste, iar cu ajutorul paginilor usor ingalbenite, agenda devine unica si cu siguranta va crea cele mai puternice emotii celui caruia ii va fi oferita, mai ales atunci cand o poti personaliza cu numele profesorului tau preferat!

De asemenea, semnele de carte pot fi acele mici cadouri, dar cu adevarat semnificative. Acestea se pot personaliza cu un mesaj scris din suflet si cu cateva fotografii cu clasa sau cu materia pe care o preda. Un semn de carte pentru fiecare profesor din generatia elevului va fi un cadou inedit care incununeaza munca acestora din timpul anului scolar.  

Desi pare a fi un cadou banal, o cana personalizata poate deveni un cadou util si emotionant, mai ales cand acestea pot fi si personalizat. Modelele noastre dedicate profesorilor nu trebuie sa lipseasca de pe catedra, deoarece vor aduce, cu siguranta, multe zambete pe buzele lor.

Stim cat de organizati sunt profesorii, fapt pentru care gentutele pentru instrumentele de scris sau alte accesorii pot fi cu usurinta cadoul inedit, simbolic, util si haios, deoarece acestea se remarca prin modelele deosebite concepute special pentru scoala. Poti completa gentuta cu un penar personalizat conceput special pentru profesori, un cadou simbolic dar care va fi cu siguranta apreciat de catre profesori.

Cadouri pentru elevi cu ocazia absolvirii

Unul dintre cele mai speciale cadouri pe care le poti oferi unui elev cu ocazia absolvirii unui alt an din viata sa de elev este cana personalizata special conceputa pentru acest eveniment important. Design-ul dedicat atat pentru fete, cat si pentru baieti, cu elemente moderne si care marcheaza momentul absolvirii va starni emotii si cu siguranta va ajuta la pastrarea unei frumoase amintiri pentru totdeauna. De asemenea, puteti opta si pentru un magnet personalizat sau un set de 2 magneti, al carui loc pe frigider va putea simboliza succesul si eforturile depuse de catre acestia pe tot parcursul anului scolar care tocmai s-a incheiat. Astfel, va puteti bucura impreuna cu acestia de reusitele lor.


Totodata, ii poti recompensa eforturile cu rama noastra foto dedicata special unui astfel de eveniment important. Si daca tot se apropie vacanta mare, un notebook personalizat cu nume sau de ce nu, cu o fotografie cu cei mai buni prieteni din clasa ii va fi foarte util sa planifice vacantele, petrecerile sau sa-l foloseasca ca si un jurnal de care se va bucura peste ani si ani.  Pentru un cadou simbolic si elegant, atunci ornamentul din sticla poate transforma un cadou banal intr-unul cu adevarat special, de care se va putea bucura de fiecare data cand il va vedea. Cu siguranta va fi expus intr-un loc special din camera sa.

Dupa un an greu si cu siguranta cu multe dificultati, iti recomandam sa ii indulcesti pe elevi cu ciocolata noastra, fie ea in varianta mini, cat si in varianta mai mare. Farmecul si originalitatea unui astfel de cadou este adus de personalizarea unica pe care o poti face in doar cateva secunde.

Completeaza cadoul de sfarsit de an cu o felicitare personalizata in care ii poti ura cele mai frumoase ganduri, atat legate de trecut, cat si de succesul pe viitor sau cu o insigna personalizata si sarbatoriti impreuna acest final frumos al unui alt capitol din viata sa!

Ce se mai cumpără...