Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de casa noua
pe 5 ianuarie 2022
  • #Idei de Cadouri

Cand prietenii tai se muta in casa noua, primul lucru care iti trece prin minte este sa ii feliciti si sa le oferi un cadou de care sa aiba nevoie si pe care sa il indrageasca.

 

Dar sunt o serie de factori care pot influenta aceasta decizie, de la bugetul pe care il aloci pentru a oferi acest cadou, pana la nevoile si preferintele celor care s-au mutat.

 

Unul din cele mai utile decoratiuni din casa este ceasul de perete, care poate da un farmec aparte oricarei locuinte. Ceasul personalizat este disponibil in doua formate, patrat si rotund, si o multitudine de modele pentru toate preferintele.  Iti promitem ca nu o sa dai gres nici cu tabloul Regulile Casei. Acesta reaminteste ca familia este mediul unde intotdeauna gasesti afectiune, sprijin si iubire neconditionata. Pentru ca totul sa fie bine, membrii familiei trebuie sa respecte cateva reguli, cum ar fi: sa se imbratiseze cat mai des, sa zambeasca in fiecare zi si sa petreaca timp impreuna.


 

Iar daca stii ca prietenii sunt pasionati de bucatarie, printre ustensilele obisnuite, roboti, storcatoare si alte gadget-uri, un tocator de lemn sigur nu va fi niciodata in plus. Mai ales ca nu e vorba de un simplu tocator, este special faurit pentru casa noua. Cadourile simbolice si practice sunt mereu bine primite, cum ar fi acesti suporti de pahare personalizati cu fotografii din vacante.


 

Pentru o casa primitoare este imperios sa ai un covor la intrare, iar un covor cu un mesaj funny va face primirea musafirilor de neuitat.  Avem multe modele de exterior si modele de interior,  trebuie doar sa-ti pui imaginatia putin la incercare si sa personalizezi cel mai cool covor. 



 

Nu iti garantam ca poti sa le aduci luna la picioare, dar venim cu ideea ca ai putea sa le oferi luna de pe cer cu lampa luna 3D. Lumina acesteia se poate schimba in doua moduri si aduce incaperii o atmosfera magica. Sau poti alege lampa globul pamantesc 3D pentru a le ura la cat mai multe calatorii dupa investitia in casa noua. 




Tot pentru a schimba putin atmosfera in casa, poti sa le daruiesti una sau mai multe perne haioase. Avem modelul home sweet home care ne invita la cuibareala, la un film cu persoana iubita sau perna property, pe care o poti personaliza cu nume astfel incat sa se stie clar cine este stapana sau stapanul casei.




Daca prietenii sunt pasionati de fotografii, te poti lasa inspirat de cadrele metalice cu fotografii. Ele pot fi un decor simplu si minimalist ce poate fi personalizat foarte usor cu fotografii sau mici obiecte de decor. Ramele vor da un aer chic locuintei alaturi de amintirile lor. Modele le poti gasi aici, printre alte rame foto decorative.



 

Daca inca vrei sa explorezi super cadouri de casa noua sau de mers in vizita, gasesti multe idei pe site-ul nostru. 

Ce se mai cumpără...