cel mai apreciat produs al săptămânii ➡️ perna personalizată

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de 8 Martie pentru profesoare, educatoare, invatatoare
pe 1 mai 2021
  • #Ocazii speciale


Unele dintre cele mai importante persoane pe care le intalnim pe parcursul vietii inca de cand suntem mici sunt educatorele, invatatoarele si profesoarele. Acestea ne invata si ne educa inca din primii ani, ne calauzesc drumul in viata si ne ajuta sa ne formam cu scopul de a avea succes pe mai departe.

Cu ocazia zilei de 8 martie iti propunem cateva cadouri inedite pe care le poti oferi doamnelor si domnisoarelor profesor:

Desi suna cliseic, un profesor are nevoie intotdeauna de un notebook. Fie ca il foloseste la scoala, fie ca il are mereu in geanta, nu trebuie sa lipseasca. Poti transforma un notebook clasic si obisnuit intr-un cadou cu totul special care sa iasa din tipare. Astfel, poti personaliza unul dintre notebook-urile noastre cu text sau cu cateva fotografii. Mai mult, daca vrei ca aceasta sa fie cu adevarat originala, atunci cu siguranta trebuie sa optezi pentru agenda din piele ecologica. Este un cadou unic, mai ales pentru pasionatii de scris, iar aspectul sau vintage si forma clasica ii confera o nota de eleganta persoanei care o foloseste.


Iti recomandam si canile noastre personalizate. Sunt un cadou util si de impact, mai ales atunci cand se pot personaliza exact asa cum doresti! Fie ca optezi pentru unul dintre modelele noastre dedicate profesorilor sau unul dintre numeroasele modele, cu siguranta vei crea cana perfecta!



Globul de birou este cadoul de 8 martie ideal cand vine vorba de biroul sau catedra de lucru a unei educatoare. Personalizeaza-i unul dintre modelele noastre de globuri cu o fotografie cu clasa si pe langa ca se va simti apreciata, va infrumuseta locul in care aceasta isi desfasoara frumoasa activitate.



Ii poti oferi cu ocazia acestei zile speciale un cadou unic si dulce. Astfel, poti sa optezi pentru cutia de bomboane sau tableta de ciocolata, pe care le poti personaliza cu un mesaj care va starni emotii si sentimente puternice.



Poti completa cadoul perfect cu ceva mic si simbolic. Poti personaliza una dintre insignele noastre dedicate profesorilor cu nume si cu siguranta o va purta in timpul orelor. Iti garantam ca va crea o atmosfera prietenoasa printre cei mici!



De asemenea, in completarea cadoului de 8 martie iti sugeram si semnele de carte pe care le poti personaliza si oferi cu drag.


Ofera-le si tu aprecierea ta cu ocazia zilei internationale a femeii intr-un mod original marca StarGift!

Ce se mai cumpără...