Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri corporate de Paste
pe 22 aprilie 2024
  • #Ocazii speciale


Perioada sarbatorilor de Paste poate fi pe atat de speciala si frumoasa, pe atat de plina de provocari atunci cand ne gandim la cadoul perfect pentru angajatii sau colaboratorii importanti ai companiei noastre. Este necesar sa suprindem oamenii cu care lucram cu mici atentii pentru a le arata aprecierea si increderea de care dau dovada si pentru a le multumi pentru contributia lor la succesul companiei.

Daca doriti sa uitati de cadourile obisnuite sau de cosurile clasice oferite in perioada sarbatorilor pascale si va doriti sa va surprindeti angajatii intr-un mod special, atunci am pregatit mai jos cateva idei de cadouri de Paste inedite, pe care le puteti oferi cu drag pana si celor mai pretentioase persoane.  

Cutia de vin personalizata cu logo si mesaj - pentru un cadou discret, dar elegant, care confera incredere si multumire.

Cutiile de vin surprind prin eleganta lor. Acestea sunt deosebite si ofera o nota unica, mai ales cand sunt gravate cu logo-ul companiei tale. Fie ca este oferita unui sef, angajat sau partener de afaceri, aceasta va fi pastrata cu mandrie si de ce nu, chiar in biroul sau.



Sticlele de vin cu eticheta personalizata
– pentru un cadou rafinat si de impact.

Sticlele de vin sunt foarte rafinate si pot fi ideale, mai ales cand sunt personalizate. Acestea reprezinta un cadou de impact, care poate fi savurat de catre pasionatii de bauturi.

Ciocolatelele personalizate sau cutia de bomboane – pentru un cadou dulce, cu adevarat special si foarte apreciat.

Seturile de mini ciocolatele pot fi considerate mici atentii dulci, dar cu totul speciale, care pot fi savurate in apropierea sarbatorilor Pascale, fie de catre angajati sau clientii companiei. Pentru un cadou premium si special de Paste, recomandam cutiile de bomboane personalizate care vor aduce negresit zambete si reucunostinta pentru un cadou cu totul special si personal oferit cu ocazia sarbatorilor de Paste.

Cana personalizata – pentru un cadou simplu, dar de efect

Canile pot fi unele dintre cele mai intalnite cadouri, insa personalizarea acestora cu logo-ul companiei, numele angajatilor si un simbol de Paste, pot infrumuseta diminetile tuturor, mai ales cand isi vor savura cafea, dar cu siguranta va fi mereu prezenta pe biroul acestora.

Cardul personalizat – pentru completarea cadoului ideal si transmiterea aprecierii companiei.

Cardul personalizat poate fi oferit in completarea cadoului perfect de Paste, alaturi de restul produselor. Poti scrie un mesaj scurt din partea companiei pentru a le arata aprecierea tuturor angajatilor sau colaboratorilor.



Teamwork makes the dream work! Surpinde-i si tu! Pentru mai multe cadouri corporate, te rugam sa accesezi sectiunea dedicata cadourilor corporate de pe site-ul nostru.

Ce se mai cumpără...