Halbe de bere personalizate cu doar 19,5 lei ➡️ descoperă

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri cei mai buni nasi
pe 1 mai 2023
  • #Idei de Cadouri

Printre cei mai importanti oameni din viata unui cuplu sunt si nasii, acestia fiind singurii prieteni de suflet pe care putem sa ii alegem sa ne fie parinti spirituali.

Daca esti in cautarea unui cadou pentru nasi, fie ca e ziua lor, cu ocazia sarbatorilor, vreti sa le oferiti o atentie pentru aniversarea de casatorie sau pur si simplu nu v-ati vazut de mult timp si nu vreti sa mergeti cu mana goala la nasi, noi iti venim in ajutor cu idei de cadouri deosebite si originale.

  • Pentru ocazii speciale, fie Craciun sau Paste, sau chiar cererea de nasi, noi recomandam cutia din lemn pentru doua sticle ce poate fi personalizata prin gravura cu un mesaj special pentru nasi. Puteti introduce in cutia de lemn doua sticle de vin cu eticheta personalizata cu dedicatie speciala pentru nasa si nas, cadou care cu siguranta nu numai ca este memorabil, dar le va ajunge la suflet. Nu de putine ori auzim ca “iubirea trece prin stomac”. Daca stii ca nasii fac echipa buna in bucatarie, atunci aceste sorturi brodate personalizate o sa le aduca un plus de distractie in pregatirea celor mai reusite retete. Fie ca alegeti modele individuale sau sorturi de cuplu, isi vor gasi un loc de cinste in bucataria celor mai apreciati nasi.

  • Se spune ca esentele tari, se tin in sticlute mici. Sticlele de buzunar pot fi oferite nasului, fiind un cadou premium strict barbatesc ce ofera o nota eleganta cadoului. Pentru nasii care sunt pasionati de calatorii, avem pentru ei harta razuibila a lumii. Un cadou de agatat in cui si bifat cat mai multe destinatii.

  • Pentru a reusi sa bifeze cat mai multe tari, este nevoie sa fie planificat foarte bine un itinerariu. Poti oferi un notebook personalizat, unde sa isi puna in aplicare toate planurile de vacanta si nu numai, iar pe langa acesta poti oferi si un semn de carte personalizat cu un mesaj de suflet.


  • Daca ati observat un colt liber in casa nasilor, le puteti oferi in dar o lampa luna sau un glob pamantesc, fiind un obiect de decor deosebit dar si un cadou pentru nasi memorabil.



  • Daca ti-au facut cu ochiul propunerile noastre de cadouri, iti recomandam sa faci unul cu adevarat personalizat alegand hartia de impachetat. Impachetarea cadoului poate fi o veritabila arta, iar noi avem ingredientele necesare cu cele mai inedite modele de hartie personalizata de impachetat cadouri.


Ce se mai cumpără...