Halbe de bere personalizate cu doar 19,5 lei ➡️ descoperă

Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri pentru nunta si cununie
pe 24 aprilie 2023
  • #Ocazii speciale


Nunta semnifica uniunea a doua destine, un moment foarte important si unic in viata fiecarui cuplu. Daca esti invitat la un astfel de eveniment, cadoul pentru miri nu trebuie sa lipseasca. Chiar daca nu este obligatoriu, un cadou simbolic va fi o amintire frumoasa pentru tinerii casatoriti, iar intentia de a le darui ceva, semnifica modul de a le arata ca ii sustii in noua lor viata.

Pentru ca venim in ajutorul tau, avem cateva sugestii care te vor ajuta sa ii surprinzi pe proaspetii insuratei, in cea mai frumoasa zi din viata lor!

Ce sa cumparam pentru a face un cadou deosebit si apreciat?      

Le poti oferi mirilor un cadou deosebit pe care sa il pastreze toata viata, cu o cutie de lemn gravata cu mesaj si un design specific evenimentului ai ocazia sa creezi un cadou deosebit, mai ales daca alegi o sticla sau doua de vin personalizat. Alege din gama noastra de vinuri spumante sau vinuri clasice de la Budureasca si vei crea foarte simplu un cadou elegant, facut cu bun gust si rafinament.

Cadouri practice sau cele legate de pasiunile lor?


Mirii au diferite pasiuni? Le poti oferi drept cadouri de nunta, obiecte pentru a decora casa, cum ar fi un tablou personalizat, un ceas de perete, rame de birou sau cadouri practice numai bune de folosit in bucatarie cum sunt farfuriile, placile de ardezie sau sorturile de bucatarie.

Indragostiti ca la prima intalnire?

Daca sunt romantici incurabili si ii vezi indragostiti pana peste cap, alege canile de cuplu, cadourile dulci sau covoarele de intrare personalizate, cu mesaje specifice statutului de Mr. si Mrs. Acest gen de cadouri pot intari legatura dintre cei doi si se vor bucura din plin de cadoul primit.

Pentru alte cadouri de mici dimensiuni pe care ai dori sa le oferi intr-un mod mai deosebit, le poti oferi intr-o cutie cadou de lemn gravata, cu model elegant pe care o poti personaliza dupa bunul tau plac.


Sunteti prieteni buni? Cadourile pot avea alta insemnatate.  

Daca esti un prieten apropiat cu mirele si mireasa si va stiti foarte bine, atunci poti sa le oferi in dar articole pentru casa sau poate ceva mai indraznet, pentru luna de miere! Aici le poti gasi pe toate de la accesorii pentru bauturi, lampi decorative, jocuri pentru serile cu prietenii sau dupa cum spuneam, catuse/costume erotice care pot condimenta luna de miere.

Ce trebuie sa aveti in vedere la final?                                                                                                                                    

Aveti mare grija la modul de prezentare al cadoului pentru nunta, astfel puteti personaliza cu totul cadoul dvs cu ajutorul hartiei de impachetat cu design specific pentru acest eveniment, astfel incat cadoul sa aduca o valoare deosebita.


Ce se mai cumpără...