Nimic in coș

Vezi ce e nou

Comanda din timp cadourile corporate de Crăciun pentru partenerii de afaceri și angajați
pe 1 ianuarie 2021
  • #Ocazii speciale

Crăciunul se apropie cu pași repezi și știm cât de dificil este să te organizezi în privința cadourilor la locul de muncă. Iată câteva motive pentru care ar trebui să te gândești din timp la cadourile de Crăciun pentru partenerii de afaceri sau pentru angajații tăi:

Planificare eficientă: Perioada de dinainte de Crăciun este una dintre cele mai solicitante perioade din an pentru toată lumea, deoarece pregătirea cadourilor pentru cei cu care lucrezi este extrem de dificilă, mai ales când vrei să le arăți recunoștința și aprecierea pentru munca și efortul depus. Dacă te organizezi încă de la început, cu siguranță vei avea timp suficient să pui totul la punct, fără să mai stai cu griji. Astfel, te poți bucura de luna Decembrie la maxim într-o atmosferă relaxantă și să profiți de timpul liber care ți-a mai rămas.

Reducerea stresului: Timpul pe care îl dedici alegerii cadoului perfect este mereu un stres în viața oricărei persoane. De aceea, pregătirea din timp a cadourilor de Crăciun pentru angajați este necesară cu câteva săptămâni înainte, pentru a evita stresul și haosul ce se poate crea în momentul în care intri în criză de timp. Nimeni nu își dorește asta, nu?

Oferirea unor cadouri bine alese: Mai mult timp la dispoziție va reprezenta mereu mai multe idei creative și mai multe cadouri bine alese. Astfel, vei avea timp să te gândești la dorințele și nevoilor oamenilor din jurul tău, să îi asculți și să le alegi cadourile care să se potrivească în totalitate cu personalitatea lor, dar și cu valorile companiei tale.

Oportunitatea de a organiza evenimente speciale: Petrecerile și evenimentele cu ocazia Crăciunului sunt o ocazie perfectă să petreceți puțin timp împreună, departe de task-urile de la birou și pot reprezenta un mod de a recompensa persoanele cu care lucrezi. Astfel, este ocazia ideală să le pregătești câteva cadouri din timp și să le oferi în cadrul unui astfel de eveniment. 

Demonstrarea aprecierii: Dacă nu ai avut multe ocazii prin care să îți arăți aprecierea față de oamenii cu care lucrezi, un cadou bine gândit și planificat va fi cu adevărat apreciat printre aceștia. Astfel, vor știi că te-ai implicat în alegerea cadoului potrivit pentru a le arăta mulțumirea pentru efortul depus la locul de muncă.

Dacă te-am convins că este necesar să te pregătești din timp cu alegerea și pregătirea cadourilor de Crăciun, atunci iată câteva idei de cadouri personalizate pentru această perioadă festivă care pot face o impresie deosebită și pot consolida relația cu oamenii cu care lucrezi în fiecare zi:

Globuri personalizate: Un cadou clasic, dar de efect, globurile nu trebuie sa lipsească niciodată din procesul de împodobire a bradului. Deși pot părea cadouri simple, personalizarea le va face cu adevărat speciale și de impact. Fie că adaugi logo-ul companiei, o poză de grup sau o urare de sărbători, vor fi cu siguranță foarte apreciate.


Căni personalizate: Cadoul cel mai des întâlnit este cana, mai ales în perioada sărbătorilor. Practică, utilă și de nelipsit, o cană poate aduce multe zâmbete celor din jur, mai ales atunci când este și personalizată. Acest lucru va schimba total conceptul pe care îl au persoanele din jur asupra unui astfel de cadou, deoarece se vor simți speciali când vei alege să le personalizezi cu numele lor sau cu o urare din inimă. Mai mult, va putea fi folosită chiar la birou, pe tot parcursul acestor săptămâni de sărbătoare.


Felicitări personalizate: Felicitările de Crăciun personalizate cu mesaje unice, dedicate fiecărui angajat, sunt ideale când vine vorba de completarea cadoului de sărbători. Poți adăuga și logo-ul companiei pentru a le arăta recunoștința pe care le-o porți la locul de muncă.


Sticle de vin personalizate: Sticlele de vin cu etichetă personalizată pot fi un cadou rafinat și elegant pentru pasionații de băuturi. Practice și bune de pus la masă în seara de Crăciun sau, de ce nu, băute cu colegii la petrecerea de sfârșit de an, vor lăsa o impresie bună tuturor.


Cutii de vin sau săculeți pentru sticlă personalizate: Împachetarea cadoului de Crăciun poate să fie și ea o provocare, mai ales dacă vrei ca anul acesta să fie ceva cu totul deosebit. În cazul în care optezi pentru o sticlă de vin, poți alege să o așezi într-o cutie din lemn gravată cu un mesaj special, personalizat pentru cel ce o va primi sau poți alege un săculeț numai bun să îmbrace sticla cu stil.



Dulciuri personalizate: Ciocolata este considerată un cadou potrivit pe care să-l oferi de Crăciun chiar și celor mai pretențioși angajați. Este ideală pentru a îndulci puțin atmosfera, mai ales dacă este și personalizată cu un mesaj sincer și câteva urări speciale sau amuzante. Poți opta pentru varianta mare de tabletă de ciocolată în cazul în care îți dorești să transmiți un mesaj mai lung sau poți alege mini ciocolățelele care vor putea completa cadoul propus rapid și sigur.


Descoperă întreaga colecție de cadouri corporate personalizate chiar aici!

Ce se mai cumpără...