Nimic in coș

Vezi ce e nou

GIVEAWAY DE VALENTINES DAY
pe 1 ianuarie 2021
  • #Ocazii speciale


Celebreaza Valentine`s Day💘 powered by StarGift. Noi suntem cupidonul tau si in acest an! 🏹

Urmareste-ne pe Facebook sau Instagram, participa la concursul nostru in perioada 3 - 7 februarie 2023 pana la ora 13:00 si poti castiga unul dintre cele 3 VOUCHERE in valoare de 150 lei, 300 lei si 500 lei.

Extragerea va avea loc pe 06.02.2023, iar castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti pe platforma random.org. Va fi extras cate un castigator pentru fiecare voucher. Vor intra in concurs doar persoanele care au urmat toti pasii mecanismului de inscriere.

Se acorda 3 premii sub forma unor vouchere in valoare de 150 lei, 300 lei si 500 lei. Cei 3 castigatori vor fi contactati pentru a li se confirma identitatea/castigul si vor primi la adresa de e-mail furnizata un cod de discount care va putea fi folosit pentru cumparaturi exclusiv pe www.stargift.ro. 

Un participant poate castiga un singur voucher, iar valoarea voucherului nu poate fi compensata in bani sau sub forma unui alt beneficiu. In cazul in care un castigator refuza voucherul castigat sau nu furnizeaza o adresa valida de e-mail la care poate primi codul de discount, pentru premiul respectiv va fi extras un alt castigator prin platforma random. Participantii vor fi alesi pe rand, in ordinea crescatoare a premiului (150, 300 si 500 lei). Iti poti creste sansele, participand de cate ori vrei, atat pe Facebook, cat si pe Instagram


Cum utilizati voucherul?

1. Accesati www.stargift.ro
2. Alegeti produsele preferate, personalizati-le cu pozele voastre sau mesajele dorite si adaugati-le in cos.
3. Vizualizati cosul de cumparaturi si aplicati codul voucherului in formularul de comanda.
4. Finalizati comanda.

Conditii si termene:

1. Discountul in valoare de 150 lei se aplica o singura data/comanda, exclusiv produselor personalizate. In cazul in care suma comenzii depaseste valoarea de 150 de lei a voucherului, diferenta va fi achitata integral de catre cumparator. De asemenea, in cazul in care suma comenzii este mai mica de 150 lei, diferenta de pana la 150 lei nu va putea fi utilizata pentru o alta comanda, iar clientului nu i se va putea acorda aceasta diferenta in bani sau sub forma unui alt beneficiu. Voucherul este individual si netransmisibil. Voucherul este valabil pana la data de 31.07.2023.

2. Discountul in valoare de 300 lei se aplica o singura data/comanda, exclusiv produselor personalizate. In cazul in care suma comenzii depaseste valoarea de 300 de lei a voucherului, diferenta va fi achitata integral de catre cumparator. De asemenea, in cazul in care suma comenzii este mai mica de 300 lei, diferenta de pana la 300 lei nu va putea fi utilizata pentru o alta comanda, iar clientului nu i se va putea acorda aceasta diferenta in bani sau sub forma unui alt beneficiu. Voucherul este individual si netransmisibil. Voucherul este valabil pana la data de 31.07.2023.

3. Discountul in valoare de 500 lei se aplica o singura data/comanda, exclusiv produselor personalizate. In cazul in care suma comenzii depaseste valoarea de 500 de lei a voucherului, diferenta va fi achitata integral de catre cumparator. De asemenea, in cazul in care suma comenzii este mai mica de 500 lei, diferenta de pana la 500 lei nu va putea fi utilizata pentru o alta comanda, iar clientului nu i se va putea acorda aceasta diferenta in bani sau sub forma unui alt beneficiu. Voucherul este individual si netransmisibil. Voucherul este valabil pana la data de 31.07.2023.


Ce se mai cumpără...