Nimic in coș

Vezi ce e nou

Cadouri de inceput de an
pe 1 iunie 2023
  • #Idei de Cadouri

Un nou an, un nou inceput! Tu ce ti-ai propus sa realizezi in acest an? Fie ca este vorba pe plan sentimental sau profesional, cu siguranta acest an va fi unul plin de realizari si momente speciale in viata ta!

Noi iti dorim sa reusesti tot ce ti-ai propus, iar daca printre rezolutiile noului an s-a strecurat si oferirea unuia dintre cele mai speciale cadouri, atunci noi te putem ajuta cu drag cu cateva idei:

1. Calendare si postere

Calendarul este cadoul ideal cand vine vorba de a planifica sau de a comemora unele dintre cele mai importante momente si evenimente. Fie ca sunt evenimente din trecut, fie ca urmeaza sa se intample, momentele importante din viata noastra trebuie marcate intr-un mod unic si special. Asadar, daca vrei un cadou de efect, iti recomandam posterele noastre tip calendar, pe care le poti personaliza cu cateva fotografii sau evenimentele importante ale acestui an.


Daca vrei sa optezi pentru un calendar de perete clasic, atunci iti recomandam calendarul personalizat cu cate o poza sau numele tau pe o fotografie specifica pentru fiecare luna a anului.  


2. Notebook-uri

Daca ai nevoie de un cadou perfect cand vine vorba de planificarea viitoarelor evenimente si proiecte, atunci iti recomandam notebook-urile personalizate. Sunt ideale pentru cei care inca prefera sa scrie de mana, intr-o lume digitalizata. Avem numeroase modele dintre care poti alege si iti garantam ca va fi foarte apreciata!


De asemenea, in cazul in care iti doresti ceva rafinat si mult mai special, atunci iti recomandam agenda de piele. Aspectul sau vintage si forma clasica ii confera o nota de eleganta celui care o foloseste.


3. Mouse-pad-uri

Daca ai foarte multe planuri pregatite, iar decorul locului in care tu sau persoana draga lucrati, fie el de acasa, fie de la birou, este unul monoton, atunci il poti face sa fie cu totul special! Ofera cadou un mouse pad tip calendar, personalizat cu fotografii sau text  Este foarte util si poti arunca un ochi peste el de fiecare data cand simti ca ai uitat ceva important. Nu lasa momentele si evenimentele speciale sa treaca pe langa tine fara sa le acorzi atentia necesara!


4. Termosuri

Termosul personalizat este si el un cadou ideal cu ocazia inceperii noulu an. Alege unul dintre modelele noastre, gandeste-te la un text haios si gata! De ce sa nu oferi un cadou util de care te poti bucura pentru un an intreg! Iti garantam ca o bautura buna, fie ea calda, fie rece, este binevenita in orice situatie, la orice ora, in orice moment!





Ce se mai cumpără...