Nimic in coș

Vezi ce e nou

All you need is love...and sweets...and gifts! Voi cum petreceti aniversarea de casatorie?
pe 10 iulie 2016
  • #De Cuplu

Suntem in plin sezon de romantism. Acum un an, doi, cinci, sau mai mult, era poate cea mai frumoasa zi din viata voastra. Emotie, fluturi in stomac, intrebari fara raspuns, pur si simplu bucurie.

Exista oare cuvinte care sa descrie acea zi ? Viata e plina de clipe unice, dar, unele, pur si simplu nu se sterg cu trecerea anilor. 

Nu treceti cu usurinta peste aceste momente, tineti de ele cu dintii si reinviati sentimentele care v-au facut fericiti. Planuti din timp ziua voastra aniversara. 

Nu e complicat deloc si aveti atat de multe optiuni, noi ne-am gandit doar la cateva idei sa sarbatoriti aniversarea voastra de casatorie:

1. Rezerva din timp o masa la restaurantul vostru favorit, ia-ti cea mai frumoasa rochie de vara, lasa-ti parul in vant si uita de birou. Va fi o seara minunata!

2. Voi doi, un cosulet de picnic, o sampanie si un loc retras langa o apa, sub un deal:)

3. Ma-ntorc la tine iar si iar!!! Tot ce-ti trebuie e crema de plaja, rochita vaporoasa si palaria de soare.  

4. SPA day for 2! Nu face nicio economie, e ziua voastra.

5. Take a day off! Plimba-ti-va, mancati in oras, savurati inghetata pe strada, uitati de orice griji...

6. Week-end escape:) Noi va sugeram Italia. De ce? Pentru acel "dolce far niente".

 Indiferent de destinatie, nu uitati de cadou. Pentru ca trebuie sa fie unic, doar pentru "voi", alege un tablou personalizat cu pozele voastre preferate, un mesaj de dragoste sau melodia voastra. Si pentru ca vrei sa incepi totul cu un zambet, vino cu o ciocolata altfel decat si-ar fi imaginat. "Intalnirea" voastra trebuie sa fie memorabila!

 Bucurati-va de dragoste!